Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Home Over mij Massages Promoties Lastminute reacties Praktisch Contact Cadeaubon Reglement Intuitieve massage Zweedse massage Esalen massage Champagne Balinese massage Beauty Sveltessa Sveltessa 2 Waarom massage?  Hoe kan ik een massage reserveren? Wanneer beter geen massage? Hoe verloopt een massage aan huis? Wat hou ik aan, wat doe ik uit ? Hoe kan ik een massage annuleren? Kaart WVL Waar is Sensivita actief? Tarieven Verwendagje 

Over mij

Ik, Geert, ben een sinds 2007 erkende massagetherapeut die werkt volgens de deontologische code van de Belgische Massagefederatie.Ik volgde reeds tal van opleidingen, o.a. bij de Wellnessacademie en de Schoonheidsschool en blijf me steeds verder vormen in de kunst van de massage. Tevens werkte ik actief mee in het Wellness-sportteam. Voor u een garantie dat u onder bekwame en zorgzame handen terecht komt!Sensivita verzorgt massages in het zuidelijke gedeelte van West-Vlaanderen, meer bepaald binnen de blauwe cirkel op de kaart:

Klik hier om de kaart te bekiijken

Over mij...

Sensivita is gespecialiseerd in het brengen van professionele massages bij u thuis of op uw vakantieverblijf of hotel in onze streek. Behalve een aangenaam verwarmde ruimte met een vrije werkplaats (2 x 3m) hebt u niets nodig, de masseur zorgt voor al de rest! (olie, massagetafel, handdoeken, achtergrondmuziek,...)


http://www.massagefed.be/index.php 

Body & Mind -Service Wellness aan huis Regio Z-W-Vlaanderen